KÉPESGÉP - a géphirdetések lapja - új és használt haszongépek, eszközök

Eladó haszongépek, traktorok, talajművelők, betakarítók, építő- és földmunkagépek, daruk, emelők, targoncák, járművek, alkatrészek, tartozékok, szerviz. Hirdetései megjelenéséhez árajánlatot a kepesgep@gmail.com e-mail címen kérhet.

 >> VISSZA A FŐOLDALRA

NYILATKOZAT

 

A www.kepesgep.hupont.hu weboldal üzemeltetője (Üzemeltető”) kijelenti, hogy a reklámadóról szóló 2014. évi XXII. törvény („Reklám tv.”) alapján reklámadó fizetési kötelezettség NEM terheli, tekintettel arra, hogy az adó alapját képező ilyen irányú bevétele nem éri el a Reklám tv. által a 0%-ot meghaladó adómértékhez meghatározott összeget.

Az Üzemeltető kötelezettséget vállal a reklámadó bevallására, befizetésére és a vonatkozó jogszabályokban előírtak maradéktalan és időben történő teljesítésére abban az esetben, ha adóalapja eléri vagy meghaladja a 0%-ot meghaladó adómértékre meghatározott összeget, valamint ha egyéb okból terhelné reklámadó bevallási és fizetési kötelezettség.

Jelen nyilatkozatra való tekintettel az ezen a honlapon hirdető gazdasági társaságokat, egyéni vállalkozókat, alapítványokat és egyéb szervezeteket valamint magánszemélyeket mint a reklámközzététel megrendelőit nem terheli sem reklámadó bevallási, sem fizetési kötelezettség a www.kepesgep.hupont.hu weboldalon közzétett reklámjaik, hirdetéseik vonatkozásában.

Jelen nyilatkozat visszavonásig érvényes.

Üzemeltető

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 144
Tegnapi: 334
Heti: 647
Havi: 5 772
Össz.: 1 387 732

Látogatottság növelés
Oldal: Reklámadó nyilatkozat
KÉPESGÉP - a géphirdetések lapja - új és használt haszongépek, eszközök - © 2008 - 2018 - kepesgep.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eladó gépek felszámolásból - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »